Descoperă Boxe - Aventura Ta Începe Aici pe Genium.ro!


Bine Ai Venit în Universul Boxe - Pornește în Aventura Descoperirii pe Genium.ro!

Difuzor cu bluethooth ginko selfie mini, maroDifuzor cu bluethooth ginko selfie mini, maro
Vezi pretul
Difuzor cu bluethooth ginko selfie mini, maro

Un pic din stilul retro, un pic din stilul modern, iar cea mai importantă caracteristică este oportunitatea de a asculta muzică oriunde dorești. ♥ Difuzor portabil elegant într-un design din lemn te va anunța pentru întâlnirea cu prietenii sau picnicurile de familie. Poți controla volumul foarte elegant doar atingând cu degetul pe bara de sus. Bateria durează până la 12 ore după...
Difuzor bluethooth ginko halo mini, negruDifuzor bluethooth ginko halo mini, negru
Vezi pretul
Difuzor bluethooth ginko halo mini, negru

Cu un design inspirat de simplitatea naturii Halo One este un difuzor original și modern. Estetic, cu forme moderne, elegante și cu textură din lemn asigură o calitate fenomenală a sunetului. Poți conecta cu ușurință prin bluetooth sau un conector jack de 3,5 mm.
Difuzor cu bluethooth ginko selfie mini, maro deschisDifuzor cu bluethooth ginko selfie mini, maro deschis
Vezi pretul
Difuzor cu bluethooth ginko selfie mini, maro deschis

Un pic din stilul retro, un pic din stilul modern, iar cea mai importantă caracteristică este oportunitatea de a asculta muzică oriunde dorești. ♥ Când este complet încărcat, vă puteți bucura de muzică până la 10 ore, în funcție de selecția de volum, care afectează consumul bateriei.
Boxa bluetooth sea seeker – sunnylifeBoxa bluetooth sea seeker – sunnylife
Vezi pretul
Boxa bluetooth sea seeker – sunnylife

Marca australiană Sunnylife știe exact cum să se adapteze la atmosfera autentică a verii. Accesoriile sale atent concepute vă pot face zilele petrecute lângă apă mai plăcute, astfel încât să puteți profita la maximum de ele. Unul dintre ele este această boxă bluetooth din colecția Sea Seeker, care este ideală pentru călătorii datorită dimensiunilor sale compacte. Poate fi...

Secțiunea Boxe pe Genium.ro este poarta ta către un univers plin de posibilități. De la esențiale la lux, diversitatea este cheia. Fiecare produs este atent selecționat, oferindu-ți opțiuni nenumărate. Descoperă și lasă-te inspirat de lumea fascinantă Boxe!