Descoperă Aparate de scame - Aventura Ta Începe Aici pe Genium.ro!


Bine Ai Venit în Universul Aparate de scame - Pornește în Aventura Descoperirii pe Genium.ro!

Rola de scame zone singles, gri deschisRola de scame zone singles, gri deschis
Vezi pretul
Rola de scame zone singles, gri deschis

Din când în când scamele ni se lipesc de haine, așa că rola de curățare din seria Singles de la brandul danez Zone va fi oricând de apreciat. Datorită dimensiunilor sale reduse și a designului discret, o poți ține la îndemână lângă garderobă sau în hol.
Rola de scame zone singles, negruRola de scame zone singles, negru
Vezi pretul
Rola de scame zone singles, negru

Din când în când scamele ni se lipesc de haine, așa că rola de curățare din seria Singles de la brandul danez Zone va fi oricând de apreciat. Datorită dimensiunilor sale reduse și a designului discret, o poți ține la îndemână lângă garderobă sau în hol.
Perie pentru haine rex london modern manPerie pentru haine rex london modern man
Vezi pretul
Perie pentru haine rex london modern man

Un adevărat gentleman este mereu el însuși! Cedează locul domnițelor, le permite să intre primele pe ușă, au grijă de ele, le oferă flori și le răsfață. Sigur că, pentru ca toate aceste activități să fie îndeplinite cu stil, gentlemanul mic și mare are nevoie de unele accesorii care să îl ajute să își poarte singur de grijă și să devină un bărbat adevărat și modern!...
Dispozitiv pentru indepartarea scamelor wenko jumboDispozitiv pentru indepartarea scamelor wenko jumbo
Vezi pretul
Dispozitiv pentru indepartarea scamelor wenko jumbo

Puloverul s-a scămoșat și nu mai arătă bine? Sau fularul? Dacă doriți să dați o față nouă hainelor dvs., puteți achizițion acest dispozitiv pentru eliminarea scamelor. Acesta include, de asemenea, o perie pentru curățarea sa. Despre brand: Cu o experiență de peste 50 de ani, Wenko este un brand de succes, recunoscut în toată lumea pentru calitatea germană, inovația și ideile...
Rola pentru indepartarea firelor de par wenko duo, verdeRola pentru indepartarea firelor de par wenko duo, verde
Vezi pretul
Rola pentru indepartarea firelor de par wenko duo, verde

Wenko este regele curățeniei. Acest brand este un adevarat expert în tot felul de gadget-uri care vă fac viața mai ușoară și vă economisec o mulțime de spațiu în casă. De trei ori URA pentru Wenko! Despre brand: Cu o experiență de peste 50 de ani, Wenko este un brand de succes, recunoscut în toată lumea pentru calitatea germană, inovația și ideile ingenioase. Wenko este unul...
Rola pentru indepartarea firelor de par wenko easy, albastruRola pentru indepartarea firelor de par wenko easy, albastru
Vezi pretul
Rola pentru indepartarea firelor de par wenko easy, albastru

Aveți păr și scame peste tot? Pe covor, pe fotoliu, pe haine...Cu această rolă specială veți scăpa de această problemă. Apoi, doar o clătiți cu apă și este, din nou, pregătită de acțiune.
Aparat de curatat scame leifheit classicAparat de curatat scame leifheit classic
Vezi pretul
Aparat de curatat scame leifheit classic

Oferă o viață nouă pieselor de îmbrăcăminte iubite . Aparatul de curîțt scame cu 3 etape diferite de utilizare pe diferite tipuri de țesături îndepărtează în mod fiabil fibrele acumulate folosind lame ascuțite din oțel inoxidabil . Două baterii AA și o perie practică de curățare sunt incluse în pachet.
Aparat de indepartat scameleAparat de indepartat scamele
Vezi pretul
Aparat de indepartat scamele

Wenko este un adevărat maestru în producția de accesorii care ne ușurează viața. De multe ori, aceste produse au două funcții de utilizare, devenind reale ajutoare pentru dvs., ajutându-vă să economisiți nu numai timp și bani, ci și spațiu în casă.

Secțiunea Aparate de scame pe Genium.ro este poarta ta către un univers plin de posibilități. De la esențiale la lux, diversitatea este cheia. Fiecare produs este atent selecționat, oferindu-ți opțiuni nenumărate. Descoperă și lasă-te inspirat de lumea fascinantă Aparate de scame!