Descoperă Accesorii toaleta produse de curatenie - Aventura Ta Începe Aici pe Genium.ro!


Bine Ai Venit în Universul Accesorii toaleta produse de curatenie - Pornește în Aventura Descoperirii pe Genium.ro!

Perie wc cu suport din plasticPerie wc cu suport din plastic
Vezi pretul
Perie wc cu suport din plastic

Perie WC cu suport din plastic. Setul pentru toaleta este format din perie de curatat toaleta si suport perie, fiind foarte util in curatarea si intretinerea igienei. Mod de ambalare: 1 set.
Burete de baie vileda soft – set de 10 bucatiBurete de baie vileda soft – set de 10 bucati
Vezi pretul
Burete de baie vileda soft – set de 10 bucati

Burete de baie Vileda Soft - Multi bureti arata la fel pe exterior, dar daca alegeti Vileda, veti observa rapid diferenta atunci cand vine vorba de calitate si rezultatul final. Intr-un burete Vileda, fiecare fibra este acoperita cu pietris si rasina, asigurand o actiune de curatare superba pe toata durata de viata a buretelui. Liantul puternic asigura o uzura uniforma a fibrelor, avand ca...
Burete vileda miracleanBurete vileda miraclean
Vezi pretul
Burete vileda miraclean

Buretele Vileda Miraclean este destinat utilizarii pe suprafete dure. Produs destinat indepartarii murdariei rezistente de genul urmelor de cauciuc, marker permanent, pete de cafea etc . Se poate utiliza doar apa, fara produse chimice. Dimensiuni: 10x6 cm.

Secțiunea Accesorii toaleta produse de curatenie pe Genium.ro este poarta ta către un univers plin de posibilități. De la esențiale la lux, diversitatea este cheia. Fiecare produs este atent selecționat, oferindu-ți opțiuni nenumărate. Descoperă și lasă-te inspirat de lumea fascinantă Accesorii toaleta produse de curatenie!