Descoperă Accesorii chiuvete bucatarie - Aventura Ta Începe Aici pe Genium.ro!


Bine Ai Venit în Universul Accesorii chiuvete bucatarie - Pornește în Aventura Descoperirii pe Genium.ro!

Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 2 cuveSifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 2 cuve
Vezi pretul
Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 2 cuve

Sifonul Sanobi este un sifon de dimensiune mare (90mm), care asigura o drenare mult mai eficienta decat in cazul unui sifon mai mic. Este prevazut cu un gratar cu design deosebit (fabricat din inox, ca si valva), cu dublu rol (de dop - prin apasare si oprire a resturilor rezultate in urma spalarii). *Acest sifon este compatibil numai cu Chiuvetele Sanobi cu 2 cuve.
Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 1 cuvaSifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 1 cuva
Vezi pretul
Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 1 cuva

Sifonul Sanobi este un sifon de dimensiune mare (90mm), care asigura o drenare mult mai eficienta decat in cazul unui sifon mai mic. Este prevazut cu un gratar cu design deosebit (fabricat din inox, ca si valva), cu dublu rol (de dop - prin apasare si oprire a resturilor rezultate in urma spalarii). *Acest sifon este compatibil numai cu Chiuvetele Sanobi cu o cuva.
Set banda etans. + cleme pentru chiuvete sanobi, 8 x 9 x 250 mmSet banda etans. + cleme pentru chiuvete sanobi, 8 x 9 x 250 mm
Vezi pretul
Set banda etans. + cleme pentru chiuvete sanobi, 8 x 9 x 250 mm

Sanobi iti pune la dispozitie accesorii necesare pentru baia ta, moderne, cu un design placut, dar practice totodata. Rezistenta la umezeala si usurinta curatarii sunt criterii importante in alegerea produsului. Cu o garantie de 2 ani, Accesoriile Sanobi ofera siguranta unei functionalitati indelungate.
Sifon flexibil + jolly flex cu supraplin pentru chiuvete sanqSifon flexibil + jolly flex cu supraplin pentru chiuvete sanq
Vezi pretul
Sifon flexibil + jolly flex cu supraplin pentru chiuvete sanq

Se utilizeaza la realizarea canalizarilor interioare. Pentru chiuvete cu scurgere de 60 mm. Asigura scurgerea apei din cada catre reteaua de canalizare Materiale: corp din PP de culoare alba; ventil scurgere si preaplin cu gratar din inox; garnituri de etansare de cauciuc. *Acest sifon este compatibil numai cu Chiuvetele Sanq.

Secțiunea Accesorii chiuvete bucatarie pe Genium.ro este poarta ta către un univers plin de posibilități. De la esențiale la lux, diversitatea este cheia. Fiecare produs este atent selecționat, oferindu-ți opțiuni nenumărate. Descoperă și lasă-te inspirat de lumea fascinantă Accesorii chiuvete bucatarie!